Utsett betalingen hos diamanthuset.no

Diamantringer i mange variasjoner

Klarna faktura

Det er trygt å handle diamanter og andre gull- og sølvsmykker hos Diamanthuset. Og det er også enkelt. Handle smart, betal når du vil. Når du handler med faktura fra Klarna, får du alltid varene dine hjem før du betaler. Du betaler aldri for noe som er feil, eller som ikke dukker opp. Det er enkelt, risikofritt og praktisk. Dessuten kan du betale hele beløpet med en gang, slik at det er ute av verden.

Klarna delbetaling


Vil du heller delbetale fakturaen din?
Det er også enkelt. Det eneste du da trenger å gjøre er å er å velge Klarna faktura og når du mottar den, betale inn et mindre beløp enn det på fakturaen, så blir du automatisk flyttet til fleksibel delbetaling hos Klarna.

Betal med kort

Hvis du ikke ønsker verken faktura eller delbetaling, men heller vil betale med Visakortet ditt i kassa, er du selvfølgelig velkommen til å velge det alternativet.
Betalingsmetode velger du i kassa her i nettbutikken - enten du vil betale med kort eller faktura fra Klarna. Har du spørsmål eller behov for hjelp, er du alltid velkommen til å sende en e-post til kundeservice@diamanthuset.no