Diamanthuset

Handlekurv

- om oss -

Vårt motto er klart. Best på utvalg, best på pris.

Diamanthuset ble startet i 2005 og første butikk ble åpnet i Amfi Vågsbygd 2009. I 2010 kom butikken vår i Markensgaten, Kristiansand og i 2013 åpnet vi Diamanthuset Stavanger.

Diamanthuset er et familieselskap. Vår personlige tilstedeværelse og service er vårt viktigste hjelpemiddel i vår streben etter de beste produkter til de beste priser. Vårt motto er klart. Best på utvalg, best på pris. Vi skal ha faglig dyktighet og arbeider kontinuerlig med kompetanseheving hos alle våre medarbeidere.

Enhver kunde skal føle seg unik og bli tatt vare på ved besøk hos oss. Vår erfaring gir deg som kunde trygghet når ditt valg foretas.

Vi er medlem i Norges Gullsmedforbund og vi er godkjente Diamantgraderere. Lurer du på noe? Kontakt oss på mail: [email protected]

Du skal føle deg trygg når du handler hos oss

Diamanthuset er et familieselskap. Vår personlige tilstedeværelse og service er vårt viktigste hjelpemiddel i vår streben etter de beste produkter til de beste priser. Vårt motto er klart. Best på utvalg og best på pris. Vi skal ha faglig dyktighet og arbeider kontinuerlig med kompetanseheving hos alle våre medarbeidere.
Hilsen Diamantgraderer og daglig leder Lone Halvorsen

Vi er medlem i Norges Gullsmedforbund

Vi er godkjente Diamantgraderere

Diamant sertifikat når du kjøper diamanter

Vi gir deg full
angrerett

[]