Min Handlekurv

Diamantringer

Diamantringer for enhver anledning.

 

Diamantens ekstreme egenskaper gjør den meget velegnet som smykkesten. Det finnes ingen mineraler som kan konkurrere med diamantens hardhet, noe som gjør at man oppnår en helt spesiell glans når den poleres. I tillegg har diamanten meget gode lysbrytende egenskaper som gjør at den reflekterer lyset maksimalt. Rubinen er virkelig dronningen av alle fargestener og er etter diamanten, mest verdifull.  Det mange ikke vet er at en rubin av høy kvalitet faktisk kan være mye dyrere enn en “vanlig” hvit diamant i samme størrelse. Rubinen er i samme mineralfamilie som safir, nemlig korund. Safiren er kanskje den mest populære edelstenen i Norge etter diamanten. I likhet med rubin er safiren en korund.
Den blå varianten får sin farge av mikroskopiske små mengder jern og/eller titan.
 Safiren har de samme egenskapene som rubinen, i forhold til hardhet. Den er meget hardfør, og det eneste som kan ripe den er andre safirer eller diamanter. Derfor er den meget godt egnet til smykker. Safiren er lykkestein for de som er født i september. Smaragden er brukt i smykker så tidlig som år 1800 f. Kr.

 Smaragden er et mineral og det finnes en smaragdgruve ved Minnesund men den er ikke virksom. Smaragden er lykkestein for de som er født i mai. Diamanthuset kan tilby et bredt utvalg i kreative designringer, rekkeringer og ringer med diamanter og farget sten i både hvitt og gult gull. Alle med strålende vakre diamanter og i alle prisklasser. Best på utvalg. Best på pris.

Populære Diamantringer

Pris

Ringstørrelse

Filtrer på

Rull til toppen