Alliansering i gult gull, 0.10CT TWSI

kr8,890.00

Si det med en diamant!

Carat: 0,10ct
Colour: TW
Clarity: SI
Cut: Round Brilliant (VG)

 

En klassisk og vakker alliansering. Ringen er 3,7mm bred og har en diamant på 0.10CT TWSI. 14KT (585) gult gull. Selvfølgelig med det vakre og funklende slipet som kjennetegner våre diamanter. Du kan bygge på med flere diamanter etterhvert. Kanskje en for hvert barn?

Finn riktig ringstørrelse
Bruk en sene og mål rundt fingeren, passe stramt. Sett av et merke og mål opp antall millimeter.
Se konverteringstabell og flere metoder for å måle ringstørrelse

Nullstill
Varenummer: D4R2010-1Y Kategorier: ,

Shine bright like a diamond!
Diamanthuset har diamantringer for enhver anledning. Har du frieri eller forlovelse i tankene? Eller kanskje du snart har bryllupsdag? Allianseringen er som skapt for de store anledningene – og de runde merkedagene.
Våre allianseringer er klassiske i utformingen med fire klør på hver fatning. Og selvsagt leveres våre allianseringer både i 14KT (585) hvitt og gult gull. Vi er spesielt stolte over at også allianseringene i gult gull, er lagervare hos Diamanthuset.
En alliansering er laget slik at du kan bygge på med flere diamanter etterhvert. En, tre og fem diamanter i en rekke er de vanligste kombinasjonene. Men vi leverer også ringer med syv og ni diamanter, og i flere rekker. Diamantene er fattet av vår egen diamantinnfatter og har det vakre og funklende slipet som vi er kjent for.

Kjøp en vakker alliansering til en du har kjær. Hos Diamanthuset finner du et stort utvalg av allianseringer og rekkeringer i alle prisklasser. Både i gult og hvitt gull.
Best på utvalg. Best på pris.

Vekt 5.5 kg
Diamond carat CT

Kan graveres?

Ja

Ring str. på lager

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Farge